Abatorizarea mecanizata a produselor fermelor de subzistenta ( gaini , gaste , rate , curcani , etc ) nu este rentabila decat daca se depaseste un numar de 50-60 capete / zi si atunci variantele de luat in calcul sunt:
- achizitionarea unui abator mobil - se gasesc de vanzare si in Romania iar pretul de cumparare variaza de la 15000-20000 Euro unul second hand sau nou de capacitate mica la mult mai mult
- cautarea si contractarea unui abator de pasari in zona. - Fermele mai mari de pasari au unul in curtea proprie si pot prelucra si pasari din alte surse in functie de incarcare - necesita control DSV la sursa - crescatoria de pasari.
PROCEDURĂ SPECIALA PRIVIND INSPECTIA IN ABATOARE CARNE ALBA
De la ANSV download link
Recomand pentru exploatarile de subzistenta si mici folosirea metodelor manuale.
Cateva linkuri catre informatii legate de subiect:
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Comentariile Dvs. sunt importante. Va multumesc.